Article
1 comment

100% loeilekker – Yoghurt Barn Utrecht

Yoghurt Barn

Ken je dat? Je hebt honger maar geen zin in brood of een vette hap. Een goed optie is dan om een keer yoghurt te halen bij de Yoghurt Barn.
Misschien denk je wel dat yoghurt te saai is, maar in de Yoghurt Barn stel je je yoghurt geheel zelf samen. Je kunt bij elke yoghurt kiezen tussen hangop, magere- of boeren yoghurt, maar ook frozen-, kokos-, geiten- of sojayoghurt. En dan heb je ook nog keuze uit verschillende toppings. Heb je even geen inspiratie dan kan je natuurlijk ook kiezen uit de specials van de Yoghurt Barn. Je kan het zo gezond of ongezond maken als je zelf wilt.

Yoghurt Barn
Er zitten barns in Utrecht, Amsterdam. Den Haag, Den Bosch en Haarlem. Wij gaan met enige regelmaat naar de Yoghurt Barn van Utrecht. Een gezellige locatie vlak bij de grachten op de Vinkenburgstraat schuin tegenover de Biologische FrietWinkel ( zie eerdere blog).
De barn is gezellig ingericht met kleine en grote tafels om samen of met een grotere groep aan te zitten. En voor de kleintjes is er achterin een aparte ruimte ingericht om lekker te spelen.
Yoghurt Barn
Geheel in stijl zit de yoghurt in traditionele melkemmers en de toppings worden getoond in wekpotten waar je ook de yoghurtjes in geserveerd krijgt. Bij je maatje yoghurt kan je kiezen tussen klein, midden en groot en bij de toppings heb je de keuze hoeveel soorten je in je yoghurt wilt. Je kan kiezen uit fruit, chocola, nootjes, koekjes of superfood zoals goji bessen of chia zaadjes en diverse siropen. Genoeg keus om een bakje yoghurt te maken naar ieders smaak.

Yoghurt Barn
Mijn kinderen vinden yoghurt heel lekker en ik kan ze misschien nog wel blijer maken met een bezoekje aan de yoghurt barn dan een bezoekje Mc Donalds (nooit geprobeerd maar ze lopen zonder commentaar de McDo voorbij). Zij kiezen dan vaak wel een variant van hangop met stroopwafel, chocola en lange vingers maar toch gaan er ook wel gezonde blauwe bessen en frambozen bij. Ik vind zelf de boerenyoghurt lekkerder in combinatie met brownie en frambozen. Maar de smoothie met spinazie is ook heel lekker.

Het kan best druk zijn in de barn want buiten de yoghurtjes kan je er ook terecht voor een ontbijt,high tea of brunch (kleine ‘baby-yoghurtjes’ als basis, gecombineerd met gebakjes, smoothies en breekbroodjes met hartige dip.). Niet goedkoop maar het ziet er echt heel leuk en lekker uit om een keer te doen met een groepje vriendinnen of familie. Wel even reserveren!

Yoghurt Barn

foto van facebook pagina van de Yoghurt Barn

Maar is het je te druk dan kan je er ook voor kiezen om een picknickmand mee te nemen ( bij goed weer) of een yoghurt ‘to go’. Dat ziet er toch loeilekker uit?

Yoghurt Barn

Yoghurt Barn Utrecht
Vinkenburgstraat 15
030-2600889

1 Comment so far

Geef een reactie

Required fields are marked *.