Article
0 comment

Bij Frouke op de koffie – Doorn

Bij Frouke

In een verbouwd monumentaal pandje op de Dorpsstraat in Doorn is vanaf deze zomer het gezellige koffietentje Bij Frouke op de koffie geopend. In een klein pandje van maar 32 m² verwelkomt eigenaresse Frouke je vanachter een toonbank vol met lekkere eigen gemaakte gerechten zoals taarten en cakes.

Je wordt snel geholpen en dan is het heerlijk zitten op de lange bank met daarvoor kleine ronde tafeltjes en krukjes om bij te schuiven. Er hangt een gezellige gastvrije sfeer alsof je bij Frouke thuis op de bank plaats neemt. En bij mooi weer zit je lekker op het terras met prachtig uitzicht op de oude Maartenskerk en is het heerlijk mensen kijken.

Bij Frouke

Koffie, Koek,Thee en Taart

Ikzelf ben niet zo’n koffiedrinker maar naast allerlei lekkere koffievarianten met Bocca koffie is er ook een ruime keuze thee en sap.¬†Ik probeer de verse thee¬†en Dennis een sapje die in het keukentje met verse ingredi√ęnten gemaakt wordt. En de kinderen proberen de limonade en zijn daar heel enthousiast over. Daarbij nemen we de dolci baci ( italiaanse zoen) en een stuk appeltaart, allemaal heerlijk!Bij Froukje

Kado

Op weg naar buiten lopen we nog even langs het rek achterin de winkel om een fles limonadesiroop en een cadeautje mee te nemen voor een vriendin. Want veel producten zoals de Bocca koffie, limonadesiroop, huisgemaakte granola of chocoladerepen zijn mee te nemen voor thuis of om cadeau te geven.

BijFroukje

Ook voor onderweg kan je binnenwippen Bij Frouke voor een heerlijk beker koffie, thee of sap om mee te nemen.

Voor mij een adresje om nog eens naar terug te keren voor een kopje koffie met een vriendin of een gezellig moeder/dochter moment.

Bij Frouke op de koffie

Dorpsstraat 31
3941 JK Doorn

Openingstijden

ma. Gesloten
di.t/m vrij 08:00 – 17:00
za. 08:30 – 17:00
zo. Gesloten

Geef een reactie

Required fields are marked *.