Article
0 comment

Coffee Corazon – Waar de klant geen koning is.

In het leukste straatje van Amersfoort (de Krommestraat) zit de gezellige koffiezaak Coffee Corazon.  Een koffiezaak met een visie die misschien een beetje anders is binnen de horeca.  Er komt niet elke tien minuten een medewerker bij je aan tafel om te vragen of je nog wat wil drinken, het initiatief ligt bij de gast en niet bij de bediening. En ja je leest het goed, bij Corazon is de klant geen koning, bij Corazon is iedereen gelijk. 

Waar geen gratis wifi is en een laptop verbod, want zoals ze zelf zeggen past het niet in een zaak waar het draait om sociale interactie. Dus leg je telefoon aan de kant en praat met elkaar, met je buren of met het personeel. Heb je even niemand om mee te praten dan kan je een boek pakken uit de boekenkast ( die mag je ook gratis meenemen).  Niet iedereen zal zich in de visie van Coffee Corazon kunnen vinden, maar het is gezellig druk in deze koffiezaak met een gezellige huiskamersfeer.

Coffee Corazon

Buiten de koffie staat er nog veel meer op de kaart. En alles is eerlijk en voornamelijk biologisch, maar daar wordt niet al te veel over gezegd want ook dat is deel van de visie. Het is logisch en hoeft dus niet gezegd te worden. Alles wordt vers en met de hand bereidt. Frisdranken staan niet op de kaart, daarentegen wel heerlijke smoothies en sappen. Thee mag je zelf scheppen uit een muur met diverse keus aan verse theesmaken.

Family fun

Ook is het een goede plek om te lunchen met het gezin, want ook voor de kinderen staat er genoeg lekkere dingen op de kaart. De limonade die ze kiezen is op basis van siroop en kan met of zonder prik. Hoe leuk is het dat je zelf aan tafel je siroop aan kan vullen met een flesje water met of zonder prik. Maar ook de icetea met vers fruit is niet te weerstaan. Met een prikker het vers fruit uit de icetea proberen te prikken is lollig voor groot en klein.

Bestelling aan de ketting

Voor de gezinnen met kleine kinderen is er boven een ruime plek waar de kinderen kunnen kiezen uit divers speelgoed. En als je wilt bestellen, kan je een papiertje invullen en met een ketting naar beneden laten zakken. Dat vindt toch iedereen leuk?

Corazon to go

En heb je niet zoveel tijd hebt of wil je nog wat mee nemen voor thuis dan kan je een paar panden verderop terecht bij Corazon Bakery. Daar vind je brood voor thuis, broodjes op het werk, taart om te trakteren of zomaar voor bij de koffie, talloze heerlijkheden uit eigen bakkerij.

Coffee Corazon
Krommestraat 18
Amersfoort
www.coffeecorazon.nl/

Corazon Bakery
Krommestraat 30
Amersfoort
www.corazonbakery.nl

Geef een reactie

Required fields are marked *.