Article
0 comment

Frietje gezond – Biologische frietwinkel Utrecht

In het centrum van Utrecht op de Vinkenstraat nummer 10 zit de eerste biologische frietwinkel van Utrecht, In een leuk sfeervol pandje van een voormalige slagerij, waarvan de tegels zelfs nog zijn behouden!  Vanaf de buitenkant is het al leuk om naar te kijken. Voor het raam worden handmatig de biologische aardappels vers gesneden tot frieten met een stoere frietsnijder.

Frietwinkel

Friet of vingers met mayo?

Binnen hoef je niet lang te wachten om te kunnen bestellen en de frieten gaan meteen vers het vet in.  De friet wordt in een puntzak geserveerd en de saus krijg je in een los vakje van datzelfde puntzakje. Dus geen vingers vol met saus bij het eten van de laatste frieten.

Assortiment

Naast de friet zijn er nog 3 varianten kroketten te verkrijgen en op vrijdag en zaterdag moeders stoofvlees. En een kleine keus aan biologische drankjes. Geen heel groot assortiment, maar alles biologisch en puur van smaak. Toch gek dat als je leest dat er echt een moeder achter moeders stoofvlees zit je een “Oh Echt?” momentje hebt. Maar zo hoort het toch juist te zijn?

Frietwinkel3

Een leuk adres om tijdens of na het winkelen of stappen een frietje te eten. Of om elke week dat lekkere frietje af te halen. En dan hoef je je achteraf niet schuldig te voelen, want zo kan een frietje toch niet slecht voor je zijn?

De Frietwinkel 
Vinkenburgstraat 10
3512AB Utrecht

Maandag 11.30 – 21.00 uur
Dinsdag 11.30 – 21.00 uur
Woensdag 11.30 – 21.00 uur
Donderdag 11.30 – 21.00 uur
Vrijdag 11.30 – 21.00 uur
Zaterdag 11.30 – 21.00 uur
Zondag 11.30 – 19.00 uur

Geef een reactie

Required fields are marked *.