Article
0 comment

Brownies&Blondies – Kamp&Rozen

Kamp&Rozen

Soms wil je op je vrije dag gewoon even lekker ergens zitten waar het thuis voelt buitenshuis. Waar het lekker naar koffie ruikt, maar je toch thee besteld. Je op dieet bent maar toch dat heerlijk vers gebakken appeltaartje of brownie niet kan weerstaan. Waar je met iemand af kan spreken om lekker bij te kletsen, maar je net zo op je gemak voelt als je alleen bent. Zo’n plek is Kamp&Rozen.

Kamp&RozenKamp&Rozen?

Sinds een jaar geopend op de hoek van de Kampweg en Rozenburg (hoe logisch kan een naam zijn) ingericht met meubels uit vervlogen tijden, maar die dan in deze horecagelegenheid toch weer helemaal tot hun recht komen.

Als vanouds

Of het komt door de inrichting met vintage spullen, door de altijd vriendelijke begroeting van Ellen en Marije of door de lekkere dranken en gerechten weet ik niet, maar ik kom er graag. Samen met Dennis als de meiden op school zijn of om bij te kletsen met een vriendin. Maar het is ook een goede plek om af te spreken voor een netwerkgesprek of om te werken. Er hangt een gemoedelijke sfeer waar iedereen zich thuis voelt.

Gruwelijke groene sap

Mijn favorieten van de kaart zijn toch wel de verse muntthee vergezeld met een brownie of blondie ( brownie van witte chocola met blokjes chocola en caramel en noten). Dennis drinkt vaak het gruwelijke groene sapje (een vers geperst sapje met spinazie) of warme chocolademelk met een grote dot slagroom en kan de verse (vaak nog warme) appeltaartjes niet weerstaan. Maar ook de lunch is er heerlijk en vers gemaakt. Zoals gezegd.. ik kom er graag.

Kamp&Rozen en co

En blijf ik er te lang zitten dan is er gelukkig nog het shop-in-shop concept door de samenwerking met Wat de Pot Schaft. Zij bieden 6 dagen in de week een ruime keuze uit wisselende afhaalmenu’s, verse vis-, vlees-, kip- en vegetarische maaltijden. Dus heb je na een gezellige middag bij Kamp&Rozen geen zin meer om te koken dan kan je even in de etalage kijken voor de keuze van die dag.

Kamp&Rozen \ Wat de Pot Schaft
Kampweg 10
3941HH Doorn

Geef een reactie

Required fields are marked *.