Article
0 comment

You’re so cool- Martino ijs

In maart 2016 is het zusje van Martino ijssalon Rhenen neergestreken in Doorn. Begonnen met een sympathiek welkom van 1 gratis bol ijs per persoon op de dag van opening was de ijssalon al snel gevonden door de Doornse bevolking.

Zo ook door ons. Want na de eerste keer ontdekt te hebben hoe lekker het ijs is konden we bijna niet meer wegblijven. Maar er is ook wel altijd een reden voor een ijsje!  Toetje na het eten, familie/vrienden die het toch echt moet proeven, of de bon uitgeven die zo’n leuke beloning was bij het uitlopen van de avond4daagse.

Smurfenijs met chocola

Het personeel is altijd heel vriendelijk en je mag altijd een lepeltje ijs proeven voordat je definitief kiest. Nadat Fien een keer chocola in de smurfenijs had gevonden ( ze lust geen chocola) mocht ze ter compensatie een ander smaakje uitkiezen ( ik geloof dat ze elk smaakje heeft geproefd om tot de ontdekking te komen dat ze eigenlijk alleen de smurfenijs lekker vond) De keer daarna werd ze herkend en werd er meteen aan Fien gevraagd of het smurfenijs nu wel goed was. Maar misschien zit die herkenning ook wel in het aantal keren dat we al zijn geweest.

IJssmaken

Het ijs wordt dagelijks met veel liefde en passie en de beste natuurlijke ingrediënten in Rhenen gemaakt en heeft zelfs al 2 keer de gouden ijsspatel gewonnen. Ze hebben een ruim assortiment smaken, van de klassiekers tot wilde variaties. Maar allemaal even lekker. En ik kan het weten want ik heb er al diverse uitgeprobeerd 🙂

Aardbei, Citroen, Meloen, Groene Appel, Passievrucht, Peer, Bosbessen, Banaan, Ananas, Mango, Bloedsinaasappel, Vanille, Stracciatella, Tompouce, Slagroom Caramel, Slagroom Croccangelo, Chocolade, Pure Chocolade, Witte Chocolade, Witte Chocolade met framboos, Cookies (chocoladebiscuit), Mr. Martino (snickers), Mokka, Bitterkoekjes, Tiramisu, Hazelnoot,  Pistache,
Noten Melange, Stroopwafel, Citroencake, Yoghurt naturel, Griekse yoghurt limoncello en crumble, Yoghurt kersen, Yoghurt honing/walnoot, Yoghurt passievrucht, Quark sinaasappel, Bastogne, Kaneel, Creme Brulee, Bueno (kinderbueno),  Appeltaart, Strawberry cheesecake, Cherry Mania (kersen met chocolade), After eight (mint), Malaga (rum/rozijnen), Cocos, Bokkepoot, Monchou, Oreo en Tony Chocolony!

Je zal niet alle smaken elke week vinden, maar mocht je een keer je favoriet missen dan is het geen ramp om een andere te kiezen, want eigenlijk zijn alle smaken lekker. En dan heb je ook weer een reden om snel terug te komen!

Martino IJs Doorn

Amersfoortseweg 27a
3941 EJ Doorn
0343-785826
www.martinoijs.nl

Geef een reactie

Required fields are marked *.