Article

Pand Pannenkoek

Wie houdt er nou niet van een pannenkoek? Nou om eerlijk te zijn vind ik 1 of 2 pannenkoeken per jaar eigenlijk wel genoeg. Onbegrijpelijk voor mijn kinderen, die dol zijn op poffertjes, pannenkoeken of american pancakes. Toen ik de tip kreeg van een lezeres van HetHofvandeKeizer om eens te gaan kijken bij PandPannenkoek in Schalkwijk dacht ik oh nee pannenkoeken. Maar toen ik de website bekeek en zag dat ze meer dan pannenkoeken zijn, was ik toch wel nieuwsgierig.

Pand Pannenkoek

Ouderwets gezellige inrichting

Op weg dus naar het eiland Schalkwijk. Pand Pannenkoek is een nieuw gebouw in de vorm van een boerderij maar is echt niet ingericht met oudbollige houten meubels en rood met witte gordijnen. De inrichting is een mengelmoes van oude spullen en nieuwe tafels en stoelen maar geeft bij elkaar een gezellig geheel.

Zullen we kamperen?

Overal staan items die een glimlach op je gezicht toveren. Een letterbak met ah kleintjes , een leuke quote of dat leuke tijdschriftenrek die je thuis ook wel zou willen hebben. Maar ook aan de kinderen is volop gedacht. Zij kunnen bijvoorbeeld eten in een echte caravan, een rondje nepracen in een oude auto of 4 op een rij spelen op eigen lichaamshoogte. En bij mooi weer is er buiten ook een leuke speeltuin om in te ravotten.

Hanky Panky of Manic Monday ?

Ook op de kaart staat van alles voor groot en klein. Ze hebben de klassieke pannenkoeken, maar ook exotische variaties met bijpassende namen als Hanky Panky of Manic Monday. En naast pannenkoeken kan je ook kiezen voor American Pancakes of als je dus net als mij niet heel erg dol bent op pannenkoeken, een salade of een burger.

In Pand Ijs kan je je maaltijd afsluiten met een toetje of spontaan langsfietsen voor een ijsje. Voor ieder wat wils, dus na een lekkere maaltijd en een paar potjes 4 op een rij gaan wij tevreden weer richting huis. Bedankt voor de tip!!

Pand Pannenkoek

Provincialeweg 1
3998 JE Schalkwijk (U)

(030) 760 43 93